søndag den 23. februar 2014

Stjernepude

 
Stjernepude. Syet i uldfilt fra Stof2000. Det er ikke let at skelne farverne på dette billede, men det er sort, rød og pink. Mønsteret har jeg selv kreeret, kraftigt inspireret af puderne fra: www.placedebleu.dk.- Jeg er meget imponeret af de ting, der bliver fremstillet i dette projekt, og at projektet i det hele taget.

tirsdag den 11. februar 2014

Strimmeltæppe

Strimmeltæppe. Alle mulige umage og skæve rester, skåret på Accuquiltemaskinen med den skabelon, der skærer 3 strimler i forskellig bredde. Det gav til 16 blokke, syet på A4 papir, 20x20 cm.
Tæppet er afleveret, sammen med et par andre, i Mødrerådgivningens butik i Svendborg. Så bliver der forhåbentlig glæde både til den, der køber det, og til det gode formål.

onsdag den 5. februar 2014

Krea-Loppemarked

Søndag d. 16. februar er der loppemarked på Juulgården. - 9 af de aktive medlemmer i Egense Husflid har meldt sig. - Der kan sælges alle mulige ting og sager, som man har i overskud. - Stoffer til beklædning og patchwork, garn, gamle broderier, perler, knapper, materialer til smykker og filt, og alt muligt. Efter forlydende kommer der også et par væve, og der dukker nok mere op, efterhånden som vi kommer ned i bunkerne. - Her er et lille udvalg af de broderier, som jeg nok ikke selv får gang i, og som nu kommer videre. - Håber, der er nogen, der kan bruge noget af det.
Det er fra 10-15.