lørdag den 24. maj 2014

Jeg har problemer med bloggen i øjeblikket. - Jeg kan ikke uploade billeder længere. Det har varet i omkring en uge nu. - Hvis nogen læser dette, og ved noget om det, må I meget gerne kontakte mig.

6 kommentarer:

 1. Har du pakket dine billeder, lavet dem mindre?.
  Jeg kom ud for at jeg ikke kunne oploade billeder, da jeg havde brugt al pladsen ...
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 2. Hej Laila. Du kan logge på Google, og så gå på www.picasaweb.google.com - der kan du se alle de billeder, du tidligere uploadede til din blog. Du kan evt. enten redigere dem, så de fylder mindre plads, eller bare slette nogle. Hvis du vælger at redigere dem og udskifte i din mappe, skal du derefter gå på de respektive indlæg og rette henvisning (link). Håber at det hjælper!

  SvarSlet
 3. Hej Laila. Er der mulighed for at komme på spindekursus i Egense Husflid? Venlig hilsen Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henriette. Kan desværre ikke finde en mailadresse til dig, så jeg håber, du ser dette. - Nej. Egense Husflid kan ikke tilbyde spindekurser. - Vi har solgt ud af et par spinderokke og noget karteudstyr, da vi ikke regner med, der er efterspørgsel på det længere. - Men - alting vender jo, og det kan være, det bliver moderne igen. - Jeg havde en kollega, da jeg endnu gik på arbejde, der var med i en spindekreds på Fyn, men om den findes mere, ved jeg ikke.

   Slet
  2. Tak for svar! Det var ærgerligt:-) Jeg har haft en rok i mange år, men jeg er ikke særlig god til at spinde. Kunne godt bruge et kursus! Vil undersøge om der er spindere her på Sydfyn, som vil dele ud af deres viden. Mvh Henriette

   Slet
 4. http://spindblog.blogspot.dk/
  Henriette. - Se denne blog. Den er godt nok ikke opdateret, men der er flere links.

  SvarSlet